13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Wanda Nara a infirmat zvonurile că ar fi bolnavă

GALERIE FOTO. Wanda Nara a infirmat zvonurile că ar fi bolnavă

Wanda Nara, soția și totodată impresarul lui Mauro Icardi, continuă să capteze atenția tabloidelor. Recent, argentinianca a rupt tăcerea și a infirmat zvonurile legate de starea ei de sănătate, în stilul caracteristic: pozând senzual pe rețelele de socializare.

Cu două săptămâni în urmă, bruneta a fost internată la un spital din Buenos Aires din cauza unor probleme de sănătate, iar presa internațională a speculat că ar putea avea leucemie. Jurnalistul Jorge Lanata a fost cel care a făcut această informație publică: „Rezultatele analizelor au arătat un nivel ridicat de globule albe, care a depășit limita normală. De asemenea, s-a descoperit că are splina inflamată, motiv pentru care s-au efectuat noi teste, a căror concluzii urmează să fie disponibile în zilele următoare. Aceste constatări indică necesitatea unui studiu hematologic pentru a elimina posibilitatea unei infecții sau a unei afecțiuni tumorale”.

După ce o vreme a absentat de pe rețelele de socializare, Wanda a revenit și a ținut să-și liniștească cei peste 16 milioane de urmăritori, răspunzând la câteva întrebări care i-au fost adresate pe Instagram.

„Cum te simti? La televizor au spus ca mergi la tratament, unde?”, a întrebat un fan, căruia sexy-impresara i-a răspuns indignată: „Nu mă duc pentru tratament nicăieri. Îl voi acompania pe Mauro în Turcia. Mă simt foarte bine. S-au spus multe minciuni, fără să ia în calcul că vorbesc despre viața unui om”.

Mauro Icardi, care în sezonul trecut a evoluat sub formă de împumut la Galatasaray, a fost cumpărat definitiv de turci de la PSG. Duminica trecută, sud-americanul a avut parte de o prezentare de gală la formația Cim Bom, iar Wanda l-a însoțit pe acesta, alături de cei cinci copii.

După cum era de așteptat, Wanda a revenit în forță pe Instagram și a postat o serie de fotografii incendiare. Soția fotbalistului argentinian a făcut turul casei din Turcia pentru fanii săi virtuali și a pozat aproape goală la piscina proprietății, etalându-și bustul voluptos într-un sutien minuscul.

Pe parcursul ultimului an, Wanda Nara și Mauro Icardi au fost implicați în mai multe scandaluri, cei doi despărțindu-se și împăcându-se în repetate rânduri. Sexy-impresara are un trecut amoros destul de tumultos, inclusiv relația cu Icardi începând într-o notă de scandal. Wanda Nara a fost căsătorită anterior cu Maxi Lopez, fost coechipier și prieten cu Icardi.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă