11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Dana Voshina i-a vrăjit pe fanii lui Tottenham

GALERIE FOTO. Dana Voshina i-a vrăjit pe fanii lui Tottenham

Noua achiziție a lui Tottenham, Manor Solomon, are cu ce se lăuda! Dana Voshina, partenera sa de viață, i-a fermecat pe fanii grupării britanice cu declarațiile făcute după transferul iubitului, dar mai ales cu pozele sexy, în care își etalează formele apetisante.

Fotbalistul israelianul Manor Solomon a venit la gruparea londoneză din postura de jucător liber de contract de la formația Șahtior Donetsk. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a semnat pe cinci ani cu Tottenham Hotspur, ocazie cu care, însoțit de partenera sa de viață, a făcut un tur al stadionului de un miliard de lire pe care va evolua.

Cei doi au ținut să-și înștiințeze fanii și au postat mai multe fotografii ale vizitei lor pe rețelele de socializare, acolo unde Dana a caracterizat transferul iubitului drept „un vis devenit realitate”.

În textul postării de pe Instagram, bruneta a mai scris: „Nu există cuvinte pentru a descrie cât de mândră și fericită sunt pentru că te-ai alăturat acestui club incredibil, care va fi noua noastră casă. Abia aștept să te văd pe teren!”.

Dana a adăugat apoi și un mic text în ebraică, limba oficiala a statului Israel: „Băiețelul din Kfar Saba, care visa să joace la un club imens, și-a transformat dorința în realitate”. Iar fotbalistul nu a întârziat să-și arate recunoștința, comentând la postarea acesteia: „Mulțumesc, iubirea vieții mele”.

Manor Solomon și Dana Voshina sunt împreună din 2018, atunci când atacantul evolua pentru echipa israeliană Maccabi Petah Tikva. Apoi, din ianuarie 2019, acesta a fost transferat de gruparea ucraineană Șahtior Donețk, cu care a câștigat de două ori titlul de campion.

De-a lungul vremii, Dana a fost fotografiată de nenumărate ori în tribune, în timp ce își susținea iubitul la meciuri, și a fost catalogată drept una dintre cele mai frumoase „WAGs” – termen folosit în presa internațională pentru a le descrie pe soțiile și iubitele sportivilor.

De când se iubește cu internaționalul israelian, Dana a început să capete popularitate pe rețelele de socializare. Deși nu și-a exprimat dorința de a deveni influencer, ea a strâns peste 15.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează adesea fotografii din cele mai recente vacanțe petrecute alături de noul fotbalist al celor de la Tottenham.

În prezent, bruneta în vârstă de 23 de ani este studentă la „Comunicare și Științe Politice”, la o universitate din Anglia.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă