11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Agata Centasso a pozat incendiar în cantonament. Ipostazele în care...

GALERIE FOTO. Agata Centasso a pozat incendiar în cantonament. Ipostazele în care a apărut sexy-fotbalista italiană

Fotbalul feminin prinde avânt din ce în ce mai mult, iar una dintre personalitățile acestui sport este italianca Agata Centasso, care uimește atât pe teren, cât și în afara lui.

Supranumită și „cea mai frumoasă fotbalistă a Italiei”, Agata evoluează pe postul de mijlocaș stânga la echipa feminină a celor de la Veneția. La formația din Serie B, bruneta îmbracă cu mândrie tricoul cu numărul 90, care reprezintă, de altfel, anul său de naștere.

Dar Agata nu excelează doar în teren, ci este o adevărată stea și pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 66.000 de persoane. Recent, aceasta a fost subiectul unui val de entuziasm online datorită unor imagini incendiare pe care le-a postat pe Instagram.

Aflată într-un cantonament la munte împreună cu echipa, bruneta a hotărât să se răcorească într-un râu alături de mai multe coechipiere. Fotografiile o surprind pe Agata într-o postură relaxată și senzuală, purtând tricoul de antrenament, fiind udă din cap până în picioare, îmbrăcămintea mulându-se complet pe corpul italiencei.

Imaginile cu Agata udă au făcut senzație pe rețelele de socializare, iar comentariile pline de admirație au indundat instant profilul de Instagram al sportivei. „Peisaj la fel de frumos ca și tine, ești incredibilă!”, a scris un fan. Un altul a numit-o: „Frumoasă”, iar un al treilea a comentat cu inimioare și a adăugat: „Ești superbă!”

Întrebată de publicația „Gazzetta dello Sport” despre ascensiunea fulminantă de pe rețelele de socializare, Agata a declarat că poate fi o oportunitate pentru popularizarea fotbalului feminin: „Sunt fericită: o văd ca pe o oportunitate pentru că îmi permite să-mi fac sportul mai cunoscut. Vreau să ajut la creșterea vizibilității fotbalului feminin”.

Sexy-fotbalista a dezvăluit că primul sport practicat a fost baschetul: „Interesul pentru sport nu a fost moștenit de la familie. Acasă m-au împins spre muzică, dans, pian. Dar am vrut să alerg. Așa că, în copilărie, m-am apropiat de baschet”.

„Reconversia profesională” a venit la vârsta de 20 de ani, atunci când Agata a decis să abandoneze baschetul în favoarea sportului rege. De atunci, viața ei s-a învârtit în jurul fotbalului, mai ales că și soțul ei este fotbalist profesionist, evoluând pentru echipa Lavello din Serie D.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă