19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFlorinel Coman, după victoria chinuită a FCSB-ului de la Sofia: „În retur...

Florinel Coman, după victoria chinuită a FCSB-ului de la Sofia: „În retur vom arăta altă faţă”

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în fața formației bulgare CSKA 1948 Sofia, în deplasare, în prima manșă a turului doi preliminar al Conference League. La finalul partidei, marcatorul unicului gol, Florinel Coman, a declarat că în retur roș-albaștrii vor avea altă atitudine.

„Am întâlnit o echipă care acum a debutat în cupele europene. Suntem fericiţi că am câştigat, nu a fost un joc bun, dar până la urmă este bine că şi atunci când jucăm prost câştigăm. Faţă de anul trecut începutul nu se compară, avem două victorii în campionat şi o victorie în deplasare în cupele europene. Puteam să mai marcăm, pentru că am mai avut oportunităţi, puteam să ne desprindem. Este un rezultat fragil, dar credem că în retur vom arăta altă faţă. Sper să marchez în fiecare meci, dar mai importantă este echipa aşa că la retur clar vom analiza ce am greşit în meciul acesta, pentru că au fost foarte multe greşeli, şi în atac şi în apărare. Şi trebuie să nu le dăm nicio şansă pentru că jucăm acasă. Eu mă simt bine, golul se lipeşte de mine, marchez şi atunci când nu evoluez foarte bine, cum a fost în seara asta, când nu am avut un joc satisfăcător”, a declarat Florinel Coman, cel mai în formă jucător al vicecampioanei României.

„Cea mai mare problemă va fi că la retur nu vor fi fanii alături de noi. În seara aceasta au venit în număr mare, ţinând cont că eram în deplasare, ne-au susţinut şi le mulţumesc. A fost o atmosferă de amical, ca să spun aşa, este un stadion foarte mare, dar, din păcate, nu au fost lume la stadion”, a mai adăugat Coman.

La finalul partidei de la Sofia, patronul vicecampioanei a răbufnit la adresa jucătorilor și a declarat că evoluția nu îi dă speranțe la calificarea în grupele Conference League. „Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei. Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii, dacă jucăm așa, ne spulberă. Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a spus latinfundiarul din Pipera într-o intervenție la emisiunea „Sport Report”.

Manșa retur se va disputa joia viitoare, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, de la 21:30. Elevii lui Charalambous nu vor beneficia de aportul fanilor, deoarece FCSB are terenul suspendat pentru scandările de la partida cu West Ham, din sezonul european trecut.

Dacă va elimina formația bulgară, FCSB va avea o adversară dificilă în turul al treilea, FC Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei. Roș-albaștrii ar urma să dispute primul meci pe teren propriu, pe 10 august, iar manşa secundă în deplasare, pe 17 august.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...
Ultima oră
Pe aceeași temă