9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalFCSB clachează la Arad. UTA s-a impus cu 3-1 și speră la...

FCSB clachează la Arad. UTA s-a impus cu 3-1 și speră la salvare

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, penultima clasată, cu scorul de 3-1, duminică seara, în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 29 a sezonului regulat al Ligii 1.

Fără antrenor în acte, după demisia lui Leo Strizu, dar și fără Mihai Pintilii, suspendat, FCSB a clacat pe terenul celor de la UTA Arad. Gazdele au deschis scorul în minutul 14, în urma autogolului lui Joonas Tamm, dar roș-albaștri au revenit după 4 minute, grație golului superb înscris de Florinel Coman.

Bucureștenii au ratat șansa de a prelua conducerea în mai multe rânduri, cea mai clară ocazie aparținându-i lui David Miculescu, pe finalul primei părți.

În repriza a doua, gazdele au punctat prin Virgiliu Postolachi (64) și Desley Ubbink (78) și au obținut o victorie foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce FCSB nu a reușit să profite de pasul greșit al liderului Farul Constanța și rămâne pe poziția a treia a clasamentului, cu 54 de puncte, înainte de încheierea sezonului.

Roș-albaștrii încheie sezonul regulat pe teren propriu, duminică, împotriva celor de la Sepsi OSK.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă