1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSportFotbalFC U Craiova și-a găsit antrenor. Cine e alesul lui Adrian Mititelu

FC U Craiova și-a găsit antrenor. Cine e alesul lui Adrian Mititelu

Paul Răducan a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal FC U 1948 Craiova, a anunţat, joi, clubul din Bănie pe pagina sa de Facebook.

Tehnicianul a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024 și se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică şi Vali David.

Paul Răducan, fost preşedinte al Şcolii de Fotbal Gică Popescu, a activat ca director tehnic la FC U Craiova în perioada august-noiembrie 2022.

FC U Craiova a început sezonul cu interimarul Florin Drăgan, dar apoi a fost pregătită de Nicolae Dică (etapele 2-7), după demiterea acestuia revenind ca interimar Drăgan.

Paul Răducan va debuta ca principal vineri seara, cu prilejul meciului cu Oţelul Galaţi, care va avea loc în etapa a zecea a Ligii 1, la Craiova.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
00:00:47

VIDEO. Compromis pentru a ajunge la un acord privind schimbările climatice

Președintele COP28, Sultan al-Jaber, a cerut duminică (10 decembrie) țărilor să lucreze mai mult, să fie flexibile și să accepte compromisuri pentru a ajunge...
Ultima oră
Pe aceeași temă