18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalEURO U21: Stadioanele din București și Cluj-Napoca, inspectate de oficialii UEFA

EURO U21: Stadioanele din București și Cluj-Napoca, inspectate de oficialii UEFA

Reprezentanții UEFA au fost într-o vizită de lucru la București și Cluj-Napoca pentru a verifica stadiul pregătirilor Campionatului European Under 21, concluzia fiind că toate pregătirile sunt în graficul stabilit.

Timp de 3 zile, mai mulți oficiali UEFA au inspectat stadioanele pe care se va desfășura turneul european de la vară și au inventariat procedurile de management organizatoric, conform unui comunicat al Federației Române de Fotbal (FRF).

Au fost vizitate stadioanele Steaua și Giulești din București și Arena Cluj și Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. În aceste locații s-au verificat fluxurile de afluire și defluire a publicului, starea infrastructurii (gazon și facilități pentru echipe), precum și planurile de mobilitate și de asigurare a securității evenimentului.

Totodată, au fost controlate condițiile de antrenament și de cazare pentru echipele participante. UEFA a validat pregătirile Structurii Locale de Organizare a turneului și a constatat că graficul stabilit este respectat.

A fost cea de a patra vizită de lucru a UEFA și ultima înaintea Campionatului European UEFA Under 21, care va debuta pe 21 iunie.

Structura Locală de Organizare a turneului este formată din specialiști din cadrul FRF, care au fost implicați și în organizarea EURO 2020 la București și care, între timp, au beneficiat și de forme de instruire academică și traininguri UEFA pentru organizarea de mari evenimente sportive.

România va găzdui 15 meciuri ale turneului UEFA Under 21. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă