21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalEugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova! Ce se întâmplă cu...

Eugen Trică, noul antrenor de la FCU Craiova! Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli

Eugen Trică este noul antrenor principal de la FCU Craiova, formația olteană ajungând astfel la al șaptelea tehnician din actualul sezon al Ligii 1. Trică va face echipă cu Nicolo Napoli, care va rămâne director tehnic.

În noua organigramă, antrenorul principal de până acum, italianul Nicolo Napoli, va ocupa postul de director tehnic.

Noul staff tehnic al FCU Craiova este următorul: Nicolo Napoli – director tehnic, Eugen Trică – antrenor principal, Florin Drăgan – antrenor secund, Valentin David – antrenor secund, Gabriele Aldegani – antrenor portari, Vlad Ţăran – preparator fizic.

Odată cu numirea lui Eugen Trică în funcţia de antrenor principal, FCU Craiova a ajuns la şapte responsabili tehnici în acest sezon, anterior fiind Florin Drăgan, Nicolae Dică, Paul Răducan, Giovanni Costantino, Valentin David şi Nicolo Napoli.

Italianul Nicolo Napoli fusese numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FCU 1948 Craiova la începutul lunii februarie. Pentru Napoli a fost al zecelea mandat pe banca echipei „alb-albastre”. El se despărţise de FCU Craiova odată cu încheierea sezonului 2022-2023.

Pentru Eugen Trică este cel de-al patrulea mandat la conducerea echipei FCU Craiova, după ce a mai antrenat formaţia patronată de Adrian Mititelu în 2019 şi 2021 (de două ori).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...

Fabrica de diamante a lui Ceaușescu a ajuns tun imobiliar

Recent am povestit într-un articol despre pasiunea familiei Ceaușescu pentru diamante și cum au reușit să obțină, temporar, concesiunea unei mine de diamante...

Aeroportul Internațional „Delta Dunării”- „gaura” neagră a Consiliului Județean Tulcea

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrărilor de modernizarea a Aeroportului Internațional „Delta Dunării” de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă