18.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalEgal spectaculos în restanța dintre Hermannstadt și FCSB

Egal spectaculos în restanța dintre Hermannstadt și FCSB

Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, scor 2-2, joi seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu, într-un meci restant din etapa a 5-a a Ligii 1.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 13, prin Silviu Balaure, după ce Andrea Compagno marcase cu câteva minute înainte, reușita sa fiind anulată pentru un presupus henț.

FCSB a egalat în minutul 31 prin Compagno, dintr-o lovitură de pedeapsă pe care tot el a obținut-o. Același Compagno i-a adus pe roș-albaștri în avantaj în startul reprizei secunde, din centrarea lui Valentin Crețu.

În minutul 60, Dawa l-a faultat pe Neguț în careu și a fost eliminat. Ștefan Târnovanu a respins penalty-ul lui Daniel Paraschiv, însă vârful sibienilor a fost norocos și a trimis mingea în poartă, din a doua încercare.

Gazdele putea obţine toate punctele, dar Gabriel Iancu a şutat în transversală în prelungirile partidei.

După nouă etape, FCSB rămâne lider, cu 22 de puncte, la trei lungimi de CFR Cluj, care e pe locul secund. FC Hermannstadt e pe poziția a cincea, cu 13 puncte.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă