18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDouă brigăzi românești vor arbitra meciuri din preliminariile EURO 2024

Două brigăzi românești vor arbitra meciuri din preliminariile EURO 2024

Arbitrii români Ovidiu Haţegan şi Horaţiu Feşnic au fost delegaţi de UEFA la meciuri care vor avea loc duminică în preliminariile EURO 2024.

Astfel, conform informațiilor oferite de forul fotbalistic continental pe site-ul său oficial, Haţegan va conduce meciul dintre echipele Spaniei şi Georgiei, care se va juca pe Stadionul „José Zorrilla” din Valladolid, duminică, de la ora 21:45, în Grupa A.

Arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Mircea Mihail Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial va fi Radu Petrescu. Observator UEFA pentru arbitri a fost desemnat bosniacul Rusmir Mrkovic.

Horațiu Feşnic va arbitra partida Scoţia – Norvegia, din aceeaşi grupă, care va avea loc duminică, pe Hampden Park din Glasgow. Arbitri asistenţi vor fi Valentin Avram şi Alexandru Cerei, iar al patrulea oficial a fost desemnat Marian Alexandru Barbu. Observator UEFA pentru arbitri va fi galezul Kevin Parry, iar ca delegat UEFA a fost nominalizat germanul Rainer Koch.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Probleme pentru Klaus Iohannis? Turcia îl susţine pe Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO

Ministerul turc de Externe a confirmat că Turcia îl susține pe premierul olandez Mark Rutte pentru a prelua funcția de secretar general al NATO...
Ultima oră
Pe aceeași temă