26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalDorinel Munteanu, sancționat pentru comportamentul din meciul cu Dinamo

Dorinel Munteanu, sancționat pentru comportamentul din meciul cu Dinamo

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat pe antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, cu două etape de suspendare şi o amendă de 6.000 de lei pentru comportament avut la adresa arbitrului asistent Ionel Valentin Dumitru în partida cu Dinamo.

„În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 7.500 lei”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tot luni, Comisia de Disciplină a hotărât sancţiuni în urma incidentelor provocate de suporteri pentru următoarele cluburi: Universitatea Cluj – penalitate sportivă de 22.500 lei, FCU 1948 Craiova – 10.000 lei, FC Dinamo – 10.000 lei şi CFR Cluj – 5.000 lei.

Jucătorii eliminaţi în etapa precedentă au primit următoarele sancţiuni: Darius Olaru (FCSB) – suspendare 2 etape şi penalitate sportivă de 3.000 lei, Nana Antwi (FCSB) – 1 etapă şi 740 lei, Juan Kaprof (FC Botoşani) – 1 meci şi 740 lei.

De asemenea, delegatul FCU 1948 Craiova, Robert Elian Săceanu, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate sportivă de 640 lei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă