18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDorinel Munteanu, sancționat pentru comportamentul din meciul cu Dinamo

Dorinel Munteanu, sancționat pentru comportamentul din meciul cu Dinamo

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat pe antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, cu două etape de suspendare şi o amendă de 6.000 de lei pentru comportament avut la adresa arbitrului asistent Ionel Valentin Dumitru în partida cu Dinamo.

„În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 7.500 lei”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tot luni, Comisia de Disciplină a hotărât sancţiuni în urma incidentelor provocate de suporteri pentru următoarele cluburi: Universitatea Cluj – penalitate sportivă de 22.500 lei, FCU 1948 Craiova – 10.000 lei, FC Dinamo – 10.000 lei şi CFR Cluj – 5.000 lei.

Jucătorii eliminaţi în etapa precedentă au primit următoarele sancţiuni: Darius Olaru (FCSB) – suspendare 2 etape şi penalitate sportivă de 3.000 lei, Nana Antwi (FCSB) – 1 etapă şi 740 lei, Juan Kaprof (FC Botoşani) – 1 meci şi 740 lei.

De asemenea, delegatul FCU 1948 Craiova, Robert Elian Săceanu, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate sportivă de 640 lei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Abordarea și Sprijinul pentru Tinerii Care Trăiesc cu Această Tulburare

Sindromul Tourette este o tulburare neurologică caracterizată prin prezența ticurilor motorii și vocale persistente. Acesta poate afecta semnificativ calitatea vieții copiilor care trăiesc...

MAE dublează secțiile de votare din străinătate față de 2019

Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a declarat că în cadrul alegerilor europarlamentare din 9 iunie, MAE va coordona organizarea a peste 900 de secții...

Prongnoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea în intervalul 29 aprilie – 12 mai

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pe regiuni, valabilă în intervalul 29 aprilie - 12 mai 2024. Astfel,...
Ultima oră
Pe aceeași temă