22.8 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDorinel Munteanu, sancționat pentru comportamentul din meciul cu Dinamo

Dorinel Munteanu, sancționat pentru comportamentul din meciul cu Dinamo

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat pe antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, cu două etape de suspendare şi o amendă de 6.000 de lei pentru comportament avut la adresa arbitrului asistent Ionel Valentin Dumitru în partida cu Dinamo.

„În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 7.500 lei”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tot luni, Comisia de Disciplină a hotărât sancţiuni în urma incidentelor provocate de suporteri pentru următoarele cluburi: Universitatea Cluj – penalitate sportivă de 22.500 lei, FCU 1948 Craiova – 10.000 lei, FC Dinamo – 10.000 lei şi CFR Cluj – 5.000 lei.

Jucătorii eliminaţi în etapa precedentă au primit următoarele sancţiuni: Darius Olaru (FCSB) – suspendare 2 etape şi penalitate sportivă de 3.000 lei, Nana Antwi (FCSB) – 1 etapă şi 740 lei, Juan Kaprof (FC Botoşani) – 1 meci şi 740 lei.

De asemenea, delegatul FCU 1948 Craiova, Robert Elian Săceanu, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate sportivă de 640 lei.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Bucurie fără margini la Bilbao, după câștigarea Cupei Spaniei! Peste un milion de oameni au ieșit pe străzi pentru a-i ovaționa pe jucătorii...

Sărbătoare fără margini la Bilbao, unde peste un milion de oameni au ieşit joi pe străzi pentru a asista la parada jucătorilor lui Athletic,...

Dovada că simularea Bacalaureatului a fost o mascaradă

Am mai explicat că impunerea la nivel național a evaluării digitalizate pentru lucrările scrise la  simulările examenelor naționale a reprezentat doar un proces menit...

Modificări ale traseelor tramvaielor de pe Calea Moșilor

Începând de duminică, 14.04.2024, STB SA va aplica măsura de reorganizare a liniilor de tramvai care funcționează în zona istorică de pe Calea Moșilor,...
Ultima oră
Pe aceeași temă