8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDoi jucători importanți din sezonul trecut au părăsit-o astăzi pe Dinamo

Doi jucători importanți din sezonul trecut au părăsit-o astăzi pe Dinamo

Dinamo s-a despărțit astăzi de doi dintre jucătorii care au avut un rol determinant în promovarea obținută în sezonul trecut. Lamine Ghezali a fost vândut la Levadiakos FC, în timp ce mijlocaşul spaniol Gorka Larrucea a fost pus pe liber de alb-roșii.

Ieșit din planurile antrenorului Zeljko Kopic, Lamine Ghezali a jucat 21 de meciuri în acest sezon competiţional pentru Dinamo.

Golgheterul echipei în sezonul trecut, cu 13 reuşite în toate competiţiile şi 52 de jocuri în tricoul alb-roşu, Ghezali va merge în liga secundă din Grecia, la Levandiakos. Suma transferului se ridică la 50.000 de euro.

„Pentru mine, Dinamo a fost o etapă importantă în carieră, am realizat lucruri frumoase aici. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult în acest sezon. Dinamo merită să rămână în prima ligă! Le urez succes băieţilor şi sunt alături de club, de suporteri, de toţi dinamoviştii!”, a spus Ghezali după semnarea actelor de transfer.

Tot astăzi, Dinamo Bucureşti a anunţat că s-a despărțit pe cale amiabilă și de mijlocaşul spaniol Gorka Larrucea.

„Mulţumim, Gorka Larrucea! Dinamo 1948 Bucureşti şi mijlocaşul spaniol Gorka Larrucea au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunţă clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare. Transferat în vara anului 2022, într-un moment de reorganizare pentru echipa noastră în Liga 2, Gorka Larrucea a fost unul dintre artizanii promovării în Superligă, 23 de meciuri şi 5 goluri în tricoul alb-roşu. Mult succes în carieră, Gorka Larrucea!”, au anunţat reprezentanţii echipei de fotbal Dinamo.

În acest sezon, Gorka Larrucea a evoluat în 16 partide şi a marcat un singur gol pentru Dinamo în ambele competiţii interne, iar de la începutul anului nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului Zeljko Kopic.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă