17 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDinamo, victorie uriașă în fața celor de la FC Hermannstadt. „Câinii roșii”...

Dinamo, victorie uriașă în fața celor de la FC Hermannstadt. „Câinii roșii” sunt la două puncte de baraj

Dinamo a câștigat trei puncte mari în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce a învins-o în această seară pe FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, în etapa cu numărul 28 a Ligii 1.

Singurul gol al partidei de pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală a fost marcat în minutul 25 de portughezul Goncalo Gregorio, servit excelent de Domagoj Pavicic.

Sibienii şi-au creat mai multe ocazii de gol, cea mai clară fiind ratată de Gabriel Iancu (43), a cărui lovitură de cap a fost apărată de portarul Adnan Golubovic.

Aceasta a fost a treia sa victorie obținută de Dinamo în ultimele patru etape. În acest moment „câinii roșii” ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte. FC Voluntari, echipa de pe locul 14, primul de baraj, are 27 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

Prima ieșire a Prințului William după ce Kate a anunțat că are cancer

Prințul William și fiul său au fost văzuți susținând echipa lor preferată de fotbal, Aston Villa, aceasta fiind prima lor întâlnire de când Prințesa...

Țara care va organiza referendum pe tema neutralităţii în politica externă

Cetățenii elvețieni ar putea fi chemați la un referendum privind neutralitatea istorică a țării lor, după ce o inițiativă populară în acest sens, propusă...
Ultima oră
Pe aceeași temă