13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalDinamo respiră din nou! „Câinii” au bătut-o pe Oțelul și au scăpat...

Dinamo respiră din nou! „Câinii” au bătut-o pe Oțelul și au scăpat de ultimul loc în Liga 1

Dinamo a obținut al doilea succes consecutiv în Liga 1 după ce a învins-o duminică seară, pe teren propriu, pe Oțelul Galați, cu scorul de 3-1, și a făcut rocada cu FC Botoșani în subsolul clasamentului.

Pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, Dinamo a deschis scorul rapid. În minutul 3, Dennis Politic a fructificat centrarea lui Hakim Abdallah și i-a adus pe „câini” în avantaj.

Gălăţenii au restabilit egalitatea în minutul 17, prin Alexandru Mihai Pop, care a tranformat un penalty acordat după consultarea VAR-ului.

Dinamo a intrat la pauză în avantaj, după ce Eddy Gnahore a „spart gheața” în Liga 1 în minutul 34, din pasa aceluiaşi Abdallah.

Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic a închis tabela prin reuşita lui Hakim Abdallah (81 – penalty), după ce Josue Homawoo a fost faultat de George Cîrjan, infracţiune semnalată de arbitrajul video.

Dinamo a jucat finalul meciului în inferioritate numerică, Homawoo părăsind terenul accidentat, după ce Kopic a epuizat schimbările.

După acest succes, al doilea consecutiv în campionat, Dinamo le-a pasat ultima poziție în clasament celor de la FC Botoșani, care au remizat, pe teren propriu, scor 2-2, în compania Universității Craiova.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

David Beckham a împlinit 49 de ani. Mesajul fetelor de la Spice Girls

David Beckham a împlinit 49 de ani și a primit felicitări din partea celor dragi, inclusiv din partea Spice Girls, trupă din care a...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă