16.3 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFotbalDerby-ul Franței, amânat. Suporterii lui Marseille au devastat autocarul rivalilor de la...

Derby-ul Franței, amânat. Suporterii lui Marseille au devastat autocarul rivalilor de la Olympique Lyon

Meciul dintre echipele Olympique Marseille şi Olympique Lyon, din etapa a 10-a a primei ligi franceze de fotbal, a fost amânat după incidentele dinaintea partidei de pe Stade Velodrome, când mai multe proiectile au vizat autocarul echipei lyoneze, rănindu-l pe antrenorul Fabio Grosso, dar şi pe mai mulţi suporteri ai oaspeţilor.

Antrenorul italian al lui Lyon, Fabio Grosso, şi secundul său, Raffaele Longo, au fost răniţi în incidentele din exteriorul stadionului.

Conform imaginilor difuzate în spațiul public, antrenorul a apărut cu faţa însângerată, apoi cu un bandaj la cap în timp ce părăsea infirmeria de la Stade Velodrome.

O fotografie publicată pe contul de Twitter l-a prezentat culcat pe o targă, cu o plagă la nivelul arcadei stângi, deasupra ochiului. Conform lui Olympique Lyon, antrenorul a suferit traumatisme multiple şi a acuzat ameţeli.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă