4 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSportFotbalDerby-ul Franței, amânat. Suporterii lui Marseille au devastat autocarul rivalilor de la...

Derby-ul Franței, amânat. Suporterii lui Marseille au devastat autocarul rivalilor de la Olympique Lyon

Meciul dintre echipele Olympique Marseille şi Olympique Lyon, din etapa a 10-a a primei ligi franceze de fotbal, a fost amânat după incidentele dinaintea partidei de pe Stade Velodrome, când mai multe proiectile au vizat autocarul echipei lyoneze, rănindu-l pe antrenorul Fabio Grosso, dar şi pe mai mulţi suporteri ai oaspeţilor.

Antrenorul italian al lui Lyon, Fabio Grosso, şi secundul său, Raffaele Longo, au fost răniţi în incidentele din exteriorul stadionului.

Conform imaginilor difuzate în spațiul public, antrenorul a apărut cu faţa însângerată, apoi cu un bandaj la cap în timp ce părăsea infirmeria de la Stade Velodrome.

O fotografie publicată pe contul de Twitter l-a prezentat culcat pe o targă, cu o plagă la nivelul arcadei stângi, deasupra ochiului. Conform lui Olympique Lyon, antrenorul a suferit traumatisme multiple şi a acuzat ameţeli.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Iohannis, discuții cu SUA în privința schimbărilor climatice. România, membră a International Solar Alliance

Președintele României a avut astăzi o întrevedere cu Reprezentantul Special al Președintelui SUA pentru Climă, John Kerry, în marja participării la Conferința Națiunilor Unite...

Atac la Paris, lângă Turnul Eiffel. Un francez a ucis un turist german. Alte două persoane sunt rănite

Un tânăr francez, cunoscut ca având simpatii islamiste, dar și, aparent, cu tulburări psihice, a atacat mai mulți trecători în centrul Parisului, în apropiere...

Un castel-muzeu privat dedicat lui Dracula s-a deschis în Argeș

O familie cu tradiție în turism a construit cu fonduri proprii un muzeu dedicat lui Dracula. Muzeul se află pe Transfăgărășan, în satul Căpățâneni-Ungureni...
Ultima oră
Pe aceeași temă