13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalDan Petrescu, aproape de primul trofeu în Coreea de Sud. Echipa „Bursucului”...

Dan Petrescu, aproape de primul trofeu în Coreea de Sud. Echipa „Bursucului” e în finala Cupei

Jeonbuk Hyundai Motors, formația pregătită de antrenorul român Dan Petrescu, s-a calificat în finala Cupei Coreei de Sud, după ce a învins-o în semifinale pe Incheon United, cu scorul de 3-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Seon-min Moon, Seung-ho Paik şi Jae-yong Park, în timp ce pentru Incheon a punctat Gerso Fernandes. În finala programată pe 4 noiembrie, echipa „Bursucului” o va înfrunta pe Pohang Steelers, care a trecut în cealaltă semifinală de Jeju United, cu 4-3, după loviturile de departajare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă