20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCSA Steaua, ținută în șah pe teren propriu de CSM Slatina

CSA Steaua, ținută în șah pe teren propriu de CSM Slatina

CSA Steaua și CSM Slatina au încheiat la egalitate, scor 1-1, luni seara, pe Stadionul „Steaua” din Ghencea, în etapa a șaptea a Ligii a 2-a.

Oaspeţii au început mai bine în Ghencea şi au ratat o ocazie în minutul 6, prin Dragu, iar în minutul 33 au şi deschis scorul, la şutul din careu al lui Marin.

CSA a ripostat prin Sierra, al cărui șut din minutul 46 a trecut pe lângă poarta oaspeţilor. În minutul 74, Chipirliu a trimis în bara transversală, iar egalarea a venit în minutul 90, când Chipirliu a centrat şi Matei a înscris cu capul.

După acest rezultat, CSM Slatina este pe locul 9 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce CSA Steaua a ajuns la al treilea rezultat de egalitate consecutiv pe teren propriu şi ocupă locul 13, cu 8 puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă