8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo, gol decisiv pentru Al-Nassr. Performanța reușită de saudiți

Cristiano Ronaldo, gol decisiv pentru Al-Nassr. Performanța reușită de saudiți

Starul portughez Cristiano Ronaldo a marcat golul care a adus calificarea echipei sale, Al-Nassr, în finala Cupei Arabe a Cluburilor Campioane, graţie victoriei obţinute în faţa formaţiei irakiene Al-Shorta (scor 1-0), miercuri la Abha (Arabia Saudită).

Ronaldo a înscris în minutul 75 al acestei întâlniri, transformând un penalty acordat pentru un fault în careu asupra senegalezului Sadio Mane, transferat recent de Al-Nassr de la echipa germană Bayern Munchen.

Acesta este al patru gol al atacantului lusitan în cinci meciuri disputate în această competiţie rezervată cluburilor arabe.

Cristiano Ronaldo a avut şi un gol anulat pentru ofsaid, în prima repriză a partidei cu Al-Shorta.

Al-Nassr o va înfrunta pe Al-Hilal, marea sa rivală din campionatul saudit, în finala Cupei Arabe, programată pe 12 august.

Al-Hilal a învins miercuri, cu scorul de 3-1, formaţia saudită Al-Shabab, în cealaltă semifinală a competiţiei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă