18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCristiano Bergodi, înaintea meciului cu Poli Iași: „Trebuie să câştigăm aceste trei...

Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu Poli Iași: „Trebuie să câştigăm aceste trei puncte”

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a declarat că este important ca formaţia sa să câştige cele 3 puncte din partida cu Poli Iaşi, înaintea pauzei competiţionale provocată de meciurile echipei naționale.

„Urmează un meci foarte important pentru noi pentru că apoi urmează o pauză competiţională. Trebuie să câştigăm aceste trei puncte înaintea pauzei competiţionale. Poli Iaşi este însă o echipă bună, antrenată foarte bine, cunosc stilul de joc impus de Leo Grozavu. Aşa că va fi greu. Sunt şi 1-2 jucători cu probleme medicale, dar nu ştim sigur, vom vedea exact mâine dacă ne vom putea baza pe ei”, a spus tehnicianul giuleștenilor.

„Nu putem vorbi de teamă sau ceva de genul acesta, dar sigur că trebuie să avem multă atenţie, pe lângă determinare şi agresivitate. Pentru că Poli Iaşi a avut la început unele probleme de adaptare la Liga I, însă încet-încet a început să obţină rezultate bune şi e pe un trend pozitiv. Nu îmi e teamă, dar trebuie să fim atenţi pentru că oricând pot apărea surprize. Sigur că a fost acel semieşec cu Hermannstadt din etapa trecută, dar nimeni nu a spus că noi am jucat 3 meciuri în 6 zile. Însă chiar şi aşa eu spun că a fost o săptămână bună, cu 7 puncte câştigate”, a adăugat Bergodi.

Antrenorul a menţionat că ultima achiziţie a clubului, atacantul camerunez Kevin Soni, va fi în lot pentru partida de vineri seara: „Eu am încredere în munca mea şi în lotul pe care îl am la dispoziţie, un lot bun şi competitiv. Kevin Soni este în lot pentru acest meci, e prima oară pentru el. Nu pot să spun că e pregătit 100%, dar s-a antrenat bine, a depăşit şi o problemă medicală. El e un jucător bun care ne poate fi de folos mâine, adică într-un meci greu îl putem introduce câteva minute”.

Rapid întâlneşte astăzi, de la ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă