14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalContinuă coșmarul lui Dinamo! „Câinii”, învinși la Galați cu un gol marcat...

Continuă coșmarul lui Dinamo! „Câinii”, învinși la Galați cu un gol marcat la ultima fază

Oţelul Galaţi a învins-o in extremis pe Dinamo, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, într-un meci din play-out-ul Ligii 1.

După ce etapa trecută a fost egalată de Petrolul în minutul 90+13, Dinamo a trăit un nou coșmar la Galați. Oțelul lui Dorinel Munteanu s-a impus cu 1-0 grație reușitei lui Răzvan Tănasă, care a marcat la ultima fază, la capătul unui contraatac.

Oţelul are trei victorii în play-out şi a reuşit să se califice şi în semifinalele Cupei României.

În sezonul regulat, cele Dinamo şi Oţelul şi-au împărţit victoriile. Oţelul s-a impus la Galaţi cu 1-0, iar Dinamo la Bucureşti cu 3-1.

După acest rezultat, Dinamo rămâne pe locul 15, direct retrogradabil în liga secundă, cu 16 puncte. De cealaltă parte, Oțelul e pe 9, cu 26 de puncte.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Jucătorul străin cu al doilea cel mai mare număr de prezențe în tricoul FC Barcelona

Marc-André ter Stegen continuă să stabilească noi repere la FC Barcelona. În urma apariției sale în meciul cu Valencia, portarul se află pe locul...

Gata cu cariera de profesor a lui Klaus Iohannis. Președintele s-a pensionat

Catedra de profesor de Fizică de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, care a fost rezervată pentru președintele Klaus Iohannis timp de aproximativ 27...

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...
Ultima oră
Pe aceeași temă