17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCiprian Tătărușanu are COVID

Ciprian Tătărușanu are COVID

Ciprian Tătărușanu, portarul formației italiene AC Milan, a fost depistat pozitiv la testarea pentru infectare cu COVID-19.

Fostul portar al naționalei de fotbal a României va sta în izolare și va rata mai multe partide pe care “Diavolii” urmează să le dispute în primele zile ale anului.

Printre partidele pe care Ciprian Tătărușanu le va rata din cauza infectării cu COVID se numără derbyul cu AS Roma, formație antrenată de portughezul Jose Mourinho.

Tătărușanu s-ar putea transfera, după COVID

Presa din peninsulă vorbește despre dorința lui Tătărușanu de a o părăsi pe Milan.

Portarul român ar fi nemulțumit de puținele minute care i-au fost acordate în partidele oficiale.

Se credea că Tătărușanu va deveni titular, după ce Gianluigi Donnarumma s-a transferat la PSG, dar acest lucru nu a durat mult.

Tătărușanu intră într-un “club select” al fotbaliștilor care s-au infectat cu COVID în această perioadă, alături de starul argentinian Leo Messi.

Vedeta celor de la PSG va rata derbyul cu Lyon, din această săptămână.

Mbappe va fi singurul star din tripleta “de aur” din atacul parizienilor, având în vedere că și brazilianul Neymar este accidentat și se recuperează în țara natală.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă