16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalCiolacu s-a fotografiat cu naționala de fotbal după calificarea la Campionatul European....

Ciolacu s-a fotografiat cu naționala de fotbal după calificarea la Campionatul European. Premierul a primit un tricou cu numărul 12

Premierul Ciolacu a postat pe internet mai multe fotografii care arată că s-a întâlnit, pe stadion, cu echipa națională de fotbal a României.

Fotografiile au fost postate pe contul de facebook al premierului în seara de 20 noiembrie 2023, în condițiile în care, la acel moment, echipa României era deja calificată la turneul final al Campionatului European, EURO 2024.

Ce-i drept, ultimul meci din actualele preliminarii se va disputa în seara de 21 noiembrie (România – Elveția). “Suntem mândri de voi! Hai, România!”, a scris pe facebook premierul Ciolacu. Dar rezultatul acestui meci cu Elveția nu va schimba nimic, întrucât atât România cât și Elveția sunt oricum calificate la turneul final din Germania.

Image of Ciolacu, a politician from Romania.

Ciolacu își face imagine alături de naționala de fotbal a României / foto facebook, Marcel Ciolacu

Din fotografiile postate pe internet, reiese că liderul Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, a mers pe terenul de fotbal, a intrat în vestiarul jucătorilor și s-a întâlnit cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. De la Burleanu, Marcel Ciolacu a primit, în amintirea acestei vizite, un tricou galben pe care este inscripționat numărul 12 și numele Ciolacu.

În programul oficial al premierului Ciolacu, difuzat pe site-ul Guvernului României, nu figura vreo întâlnire cu echipa națională de fotbal.

Ultimul meci al naționalei României din aceste preliminarii se dispută marți seară, pe Arena Națională din București. Toate biletele pentru spectatori au fost epuizate. Înaintea acestui ultim meci, România este pe primul loc în grupa ei, iar Elveția este pe locul al doilea.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Un atac rus cu bombe aeriene în orașul ucrainean Dergaci a rănit șase copii și un adult

Şase copii şi un adult au fost răniţi joi într-un atac rus cu bombe aeriene în oraşul Dergaci din regiunea Harkov, în nord-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă