12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalCFR Cluj - FC Voluntari 4-1! Adrian Mutu, debut perfect pe banca...

CFR Cluj – FC Voluntari 4-1! Adrian Mutu, debut perfect pe banca ardelenilor

CFR Cluj, cu Adrian Mutu aflat la primul meci pe banca tehnică, a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1, luni seara, pe teren propriu, în epilogul etapei cu numărul 23 a Ligii 1.

CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea, în minutul 36, cu un şut superb din întoarcere, după o pasă furnizată de Deac, titular după o lungă perioadă de timp.

FC Voluntari a egalat imediat, prin slovacul Adam Nemec (43), cu o lovitură de cap la centrarea lui Nicolae Carnat. Ilfovenii puteau intra în avantaj la pauză, dar Robert Popescu a trimis mingea în bara transversală, în minutele adiționale ale primei reprize.

Ardelenii au făcut 2-1 în minutul 62, prin nigerianul Philip Otele, care a înscris din pasa lui Bîrligea, după o gafă de proporţii a lui Carnat, care a executat un aut de la margine spre propriul portar.

Grecul Panagiotis Tachtsidis (64) a majorat diferenţa la scurt timp, din pasa lui Deac, iar nigerianul Peter Michael, introdus pe teren în minutul 71, a închis tabela trei minute mai târziu, din pasa aceluiași Deac.

Cu trei pase decisive furnizate, „veteranul” Ciprian Deac a fost desemnat omul meciului.

Acesta a fost primul meci al lui Adrian Mutu pe banca tehnică a formației din Gruia, după numirea în funcția de antrenor principal.

Sursa foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

După acest succes, clujenii o egalează pe Rapid în clasament, cu 39 de puncte. Lider autoritar în Liga 1 este FCSB, cu 50 de puncte.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă