20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCFR Cluj a parafat un nou transfer. Ardelenii au adus un fundaș...

CFR Cluj a parafat un nou transfer. Ardelenii au adus un fundaș din liga a treia spaniolă

CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului ucrainean Alan Aussi, legitimat ultima oară la echipa de liga a treia spaniolă Ponferradina. Aussi este a doua mutare a formației ardelene în această pauză de iarnă.

„Bine ai venit, Alan Aussi! Vă anunţăm că fundaşul ucrainean Alan Aussi se alătură echipei noastre începând din această iarnă! Îi urăm bun venit în familia noastră şi mult succes la CFR Cluj!”, au anunţat reprezentanţii CFR Cluj.

Apărătorul ucrainean şi-a început activitatea sportivă la academiile celor de la Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev, perioadă în care, la nivel de juniori, a fost convocat constant la echipele naţionale ale Ucrainei.

La seniori, tânărul jucător, în vârstă de 22 de ani, a fost legitimat la Piunik Erevan (Armenia), la FC Torpedo Jodino, formaţie din prima ligă belarusă, dar şi la Ponferradina, în Spania.

Aussi este cel de-al doilea transfer al echipei CFR Cluj în această iarnă, după internaţionalul marocan Omar El Kaddouri, care a evoluat la echipe precum PAOK Salonic, Napoli, Torino şi Empoli.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...
Ultima oră
Pe aceeași temă