17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalCe reguli să urmezi când pariezi biletul zilei?

Ce reguli să urmezi când pariezi biletul zilei?

Biletul zilei este unul dintre cele populare lucruri atunci când vorbim de pariuri. Fie că vorbim de pariorii profesioniști sau de cei cu mai puțină experiență, fiecare pariază biletul zilei. În schimb, nu sunt mulți cei care obțin profit constant din parierea pe biletul zilei și acest lucru se întâmplă deoarece nu urmează câteva reguli de bază. O să îți prezint cele mai importante reguli pe care să le urmezi atunci când vrei să pariezi pe biletul zilei.

Un lucru foarte important este numărul de pronosticuri de pe biletul zilei. Există mulți pariori care plasează bilete cu zeci de pronosticuri. Acest lucru este o adevărată greșeală deoarece șansele de câștig sunt invers proporționale cu numărul de pronosticuri de pe bilet. Mai exact, cu cât ai mai multe pronosticuri pe un bilet cu atât șansele de câștig sunt mai mici. Pariorii profesioniști de la 10 Pariuri recomandă ca numărul de selecții de pe biletul zilei să nu fie mai mare de 3/4. Este important să alegi doar evenimente pe care le-ai analizat în prealabil și să fii cât mai sigur de acestea.

Câștiguri mari cu mize mici

Un alt aspect foarte important atunci când vorbim de biletul zilei este cota. Majoritatea pariorilor amatori visează la câștiguri mari cu mize mici. Mai exact, vorbim de acele pariuri care au cote de 15 sau chiar mai mari. Șansele ca acele pariuri să fie câștigătoare sunt foarte mici. La fel ca atunci când vorbim de numărul de pronosticuri corelat cu șansele de câștig, cota biletului este invers proporțională cu șansele de câștig.

Cu cât cota este mai mare, cu atât șansele de câștig vor fi mai mici. Pariorii profesioniști aleg să aibă cote de 2 sau 3 pe biletul zilei. În acest fel, pronosticurile alese au cote destul de mici și șanse mari de reușită. De asemenea, este important să nu alegi nici cote foarte mici de genul 1.20 pentru ca nu te vor ajuta. Ai nevoie de multe pariuri cu cote de 1.20 pentru a realiza o cotă totală pe bilet de 2 sau 3. De asemenea, poți alcătui biletul zilei doar dintr-un singur pronostic cu o cotă de 2 atunci când ai un eveniment pe care îl consideri destul de sigur.

Analiza meciurilor

De asemenea, analiza meciurilor înainte de plasarea pariului este obligatorie atunci când vorbim de pariuri, deci și la biletul zilei se aplică același lucru. Evită pariurile care țin de noroc și bazează-te mai mult pe analiză. Pariurile pe cine începe mingea de la mijlocul terenului sunt pariuri care se bazează strict pe noroc și trebuie evitate. Este important să cunoști sportul și echipa pe care pariezi. Trebuie să analizezi istoricul echipei sau jucătorilor, forma de moment, dacă meciul se joacă acasă sau în deplasare sau miza pentru care se joacă. Strategiile de pariere sunt foarte importante și se pot aplica foarte bine pe biletul zilei. Există multe strategii de pariere, dar pentru a afla care ți se potrivește este esențial să le încerci. Există strategii care necesită o bancă mai mare dar care sunt destul de sigure precum Martingale sau Fibonacci.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă