20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFotbalBusquets va fi din nou coechipier cu Messi

Busquets va fi din nou coechipier cu Messi

Sergio Busquets, care s-a despărţit de FC Barcelona, va evolua pentru Inter Miami, unde îl va avea din nou coechipier pe argentinianul Lionel Messi, potrivit unui video postat pe Twitter de gruparea din Major League Soccer, în care apar imagini şi declaraţii ale celor doi jucători.

Contactat de AFP, clubul din Florida nu a clarificat mesajul video, dar acesta nu lasă loc la alte interpretări, în finalul filmuleţului apărând textul: “Da, pentru Busi”, porecla lui Busquets.

Busquets, care va împlini 35 ani în iulie, a anunţat din luna mai că va părăsi campioana Spaniei la care a evoluat 18 ani.

În ultimul sezon, Busquets ar fi avut venituri de 14 milioane de dolari la clubul catalan, în timp ce la Inter Miami cel mai mare salariu este al lui Josef Martinez (4 milioane de dolari), însă două treimi este plătit de fostul său club Atlanta United.

După ce Barca a jucat un amical cu Inter Miami vara trecută, pe DRV PNK Stadium, Busquets a declarat într-un interviu că a fost impresionat de facilităţile lui Inter Miami şi că este un fan al MLS, ligă pe care a urmărit-o atent după ce fostul său coechipier David Villa s-a alăturat lui New York City FC în 2014.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă