28 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeSportFotbalFC Barcelona: Își va reînnoi managerul Xavi Hernández contractul cu catalanii?

FC Barcelona: Își va reînnoi managerul Xavi Hernández contractul cu catalanii?

Se zvonesc foarte multe lucruri despre actualul manager al FC Barcelona, Xavi Hernandez. Dar, cu toate acestea, lucrurile pare că sunt pe drumul cel bun.

Reînnoirea contractului Xavi pare că merge către direcția bună, după cum a dezvăluit publicația Sport, deși nu este iminentă.

Cotidinianul AS scrie că relația dintre club și manager sunt foarte bune, iar negocierile sunt în curs de desfășurare, dar mai sunt încă multe etape de ars, ceea ce înseamnă că lucrurile nu sunt finalizate și că mai lipsește OK-ul de ambele părți.

Clubul FC Barcelona îi oferă lui Xavi și staff-ului său o prelungire a contractului de încă 2 ani, în ideea de a încheia înțelegerea atunci când mandatul de președinte al lui Laporta se va încheia.

Așa cum stau lucrurile, ar însemna că ambele părți sunt de acord că nu este necesară prelungirea contractului lui Xavi mai mult de 2026.

FC Barcelona: Când va fi anunțată prelungirea contractului lui Xavi?

Va exista și o mărire salarială pentru Xavi, mai ales că managerul a jucat un rol important în acordul care i-a permis să plece de la Al-Sadd la Barcelona, plătind bani din propriul buzunar pentru ca înțelegerea să fie posibilă, acceptând chiar și o reducere a salariului.

El a vrut să ajute clubul într-un moment economic dificil, când COVID era în floare, și să îl readucă în top.

Xavi însuși a spus mereu că reînnoirea contractului “nu va fi o problemă” și că are o “relație excelentă” cu președintele clubului, Joan Laporta.

Prin urmare, noua prelungire a contractului lui Xavi ar trebui să fie anunțată în luna iunie.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

De 5 ori mai multe țigări de contrabandă capturate în zona de sud comparativ cu 2022

Autoritățile române au capturat peste 90 de milioane de țigarete de contrabandă în primele 9 luni ale anului 2023, aproape dublul volumului capturilor înregistrate...

Horoscop 25 septembrie. Zodia care începe să-și piardă răbdarea: tensiuni și nervi

BerbecÎncerci să găsești o scuză pentru a nu face ceva ce te-a rugat o rudă. Știi că, dacă dai curs cererii, nu vei...

Volvo a anunțat că va renunța de la anul la producția de mașini diesel

Volvo Cars a anunțat că va stopa producția oricăror modele diesel rămase până la începutul anului 2024, pe măsură ce devine un producător de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies