21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBayer Leverkusen, la 90 de minute de primul titlu din istorie

Bayer Leverkusen, la 90 de minute de primul titlu din istorie

Bayer Leverkusen s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul lui Union Berlin și poate deveni matematic campioană etapa următoare, dacă o va învinge pe Werder Bremen.

Unicul gol al partidei de la Berlin a fost reușit de Florian Wirtz, din penalty, în prelungirile primei reprize. Leverkusen şi-a trecut în cont al 41-lea meci consecutiv fără înfrângere în toate competiţiile în acest sezon.

Principala urmăritoare, Bayern Munchen, a cedat surprinzător cu 2-3 pe terenul lui Heidenheim, după ce a condus cu 2-0.

După 28 de etape, Bayer Leverkusen este lider în clasament, cu 76 de puncte. „Aspirinele” au un avans de 16 lungimi față de Bayern Munchen şi VfB Stuttgart, care au câte 60 de puncte.

Elevii antrenorului Xabi Alonso îşi pot asigura matematic primul titlu în Bundesliga în cazul unei victorii cu Werder Bremen, duminica viitoare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Inițiative de sustenabilitate care ne atrag atenția. Foto Interviu cu reprezentanții Skanska despre sustenabilitate și clădiri certificate ce acoperă nevoile oamenilor cu dizabilități

1. Care au fost inițiativele cheie de sustenabilitate implementate în cadrul organizației în 2023 și cum au avut impact asupra performanțelor generale ale companiei? Toate...

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...
Ultima oră
Pe aceeași temă