26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalBayer Leverkusen, la 90 de minute de primul titlu din istorie

Bayer Leverkusen, la 90 de minute de primul titlu din istorie

Bayer Leverkusen s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul lui Union Berlin și poate deveni matematic campioană etapa următoare, dacă o va învinge pe Werder Bremen.

Unicul gol al partidei de la Berlin a fost reușit de Florian Wirtz, din penalty, în prelungirile primei reprize. Leverkusen şi-a trecut în cont al 41-lea meci consecutiv fără înfrângere în toate competiţiile în acest sezon.

Principala urmăritoare, Bayern Munchen, a cedat surprinzător cu 2-3 pe terenul lui Heidenheim, după ce a condus cu 2-0.

După 28 de etape, Bayer Leverkusen este lider în clasament, cu 76 de puncte. „Aspirinele” au un avans de 16 lungimi față de Bayern Munchen şi VfB Stuttgart, care au câte 60 de puncte.

Elevii antrenorului Xabi Alonso îşi pot asigura matematic primul titlu în Bundesliga în cazul unei victorii cu Werder Bremen, duminica viitoare.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă