25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalLeverkusen, cu o mână pe trofeul Bundesligii! „Aspirinele” au profitat de înfrângerea...

Leverkusen, cu o mână pe trofeul Bundesligii! „Aspirinele” au profitat de înfrângerea lui Bayern Munchen

Bayer Leverkusen, liderul autoritar din Bundesliga, a trecut la limită pe teren propriu de Hoffenheim, cu scorul de 2-1, și s-a distanțat la 13 puncte de rivala Bayern Munchen, care a fost învinsă cu 2-0 de Borussia Dortmund.

Hoffenheim a deschis scorul în prima repriză, prin Maximilian Beier (33), însă Leverkusen a revenit pe final de partidă și a întors rezultatul în minutele 88 și 90+1, după reușitele lui Robert Andrich și Patrik Schick.

După acest rezultat, elevii lui Xabi Alonso au ajuns la 39 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Graţie acestui nou succes, Bayer Leverkusen s-a distanţat la 13 puncte de ocupanta locului secund, Bayern Munchen, campioana en titre, care a fost învinsă pe teren propriu de Borussia Dortmund, scor 0-2. Oaspeții au deschis scorul în minutul 10 al partidei de pe Allianz Arena, prin Karim Adeyemi, iar apoi au mai punctat încă o dată în finalul reprizei secunde, prin Julian Ryerson.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă