9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSportFotbalAșteptarea fanilor din Târgoviște a luat sfârșit! Chindia se întoarce acasă după...

Așteptarea fanilor din Târgoviște a luat sfârșit! Chindia se întoarce acasă după patru ani de „pribegie”

Chindia Târgovişte revine Stadionul „Eugen Popescu” din Târgovişte începând cu data de 19 mai, atunci când va evolua împotriva celor de la FC Voluntari.

După patru ani în care a fost într-un amplu proces de modernizare, arena „Eugen Popescu” din Târgoviște va fi dată în folosință. Inaugurarea va avea loc pe 19 mai, atunci când Chindia va primi vizita celor de la FC Voluntari.

Lucrările la Stadionul „Eugen Popescu” au costat aproximativ 15 milioane de euro, acesta având o capacitate de 8.400 de locuri şi o instalaţie modernă de nocturnă.

Sursă foto: Facebook AFC Chindia

În tot acest timp, Chindia Târgovişte a disputat meciurile de pe teren propriu pe stadioanele din Ploieşti, Buftea, Giurgiu sau Buzău.

Chindia o va întâlni pe FC Voluntari, vineri, 19 mai, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
00:00:26

Mai mulți activiști anti-olimpici simulează o „moarte subită” la Paris

O duzină de activiști au organizat sâmbătă (2 decembrie) în centrul Parisului o „ moarte subită” în fața unui magazin oficial al JO Paris...
00:00:33

Mai mulți pro-palestinieni au organizat un miting în fața Ambasadei Israelului din Washington D.C.

Manifestanții pro-palestinieni au organizat vineri (1 decembrie) un marș și o priveghere de rugăciune, precum și un miting în fața Ambasadei Israelului din Washington,...

Simion, mesaj video la Congresul extraordinar al AUR de la Alba Iulia

Președintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a lipsit de la Congresul Extraordinar al partidului organizat astăzi la Alba Iulia, acesta adresându-se delegaţilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă