19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalAndrea Mandorlini, urmașul lui Petrescu la CFR Cluj. Italianul este la a...

Andrea Mandorlini, urmașul lui Petrescu la CFR Cluj. Italianul este la a doua aventură pe banca ardelenilor

Italianul Andrea Mandorlini este noul antrenor principal al celor de la CFR Cluj. Anunțul numirii a fost făcut de clubul ardelean prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

„Ţelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experienţă şi profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competiţional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj, se întoarce pe banca tehnică din Gruia!”, se arată în comunicatul clubului.

Tehnicianul în vârstă de 62 de ani a pregătit-o pe CFR din noiembrie 2009 până în septembrie 2010, reuşind să câştige campionatul, Cupa României şi Supercupa României.

Andrea Mandorlini, care a pregătit-o în acest an pe Mantova (Serie C), a mai antrenat în carieră echipe precum Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Hellas Verona, Genoa, Cremonese.

Italianul îi ia locul lui Dan Petrescu, plecat la echipa sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors FC.

CFR Cluj s-a clasat pe locul al treilea în ediţia recent încheiată a Ligii 1, după ce a câştigat cinci titluri consecutive de campioană.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă