12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalAnceloti confirmă transferul unui important fotbalist al lui Real Madrid la Manchester...

Anceloti confirmă transferul unui important fotbalist al lui Real Madrid la Manchester United

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti a confirmat că mijlocaşul brazilian Henrique Casemiro i-a comunicat că doreşte să plece de la campioana Spaniei şi a Europei şi să semneze cu Manchester United.

”Este o temă despre care am vorbit dimineaţa cu el, îşi doreşte o nouă provocare, o nouă oportunitate”, a spus Ancelotti la conferinţa de presă care a prefaţat acordul ce se va finaliza între Real Madrid şi Manchester United.

”Eu şi clubul îl înţelegem, deoarece Casemiro, pentru ceea ce a făcut la acest club şi pentru persoana care este, trebuie să-i respectăm dorinţa. Acum sunt negocieri în acest moment, nimic nu este oficial şi este încă jucător la Real Madrid, dar voinţa lui de a pleca este clară. Dacă se ajunge la un acord, avem resursele pentru a-l înlocui”, a adăugat antrenorul italian.

Casemiro a venit în 2013 la Real Madrid, cu care a câştigat de trei ori La Liga şi de cinci ori Liga Campionilor.

Deşi Casemiro are contract până în 2025, Real ar putea ţine cont de amploarea ofertei lui United şi nu s-ar opune plecării jucătorului. Brazilianul ar putea semna un contract până în 2027 cu “diavolii roşii” la care s-ar adăuga opţiunea unui sezon suplimentar.

Oferta lui United pentru brazilian se ridică la circa 60 milioane lire sterline.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă