13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFormula 1Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei. Olandezul a ajuns la...

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei. Olandezul a ajuns la 17 victorii în 2023

Olandezul Max Verstappen a reușit a 17-a victorie din 2023 după ce s-a impus, duminică, în Marele Premiu al Braziliei, pe circuitul Interlagos de la Sao Paulo.

Pilotul lui Red Bull, care și-a asigurat deja un nou titlu mondial, a fost urmat în clasament de britanicul Lando Norris (McLaren) a încheiat pe locul 2 şi a obţinut un punct suplimentar pentru cel mai rapid tur de pistă, în timp ce spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) a fost pe locul 3, după un duel cu mexicanul Sergio Perez (Red Bull).

Weekendul trecut, în Mexic, Max Verstappen obţinuse al 16-a lui succes în acest an, îmbunătăţindu-şi recordul de 15 victorii într-un sezon, stabilit anul trecut.

Verstappen, ajuns la 52 de victorii în cariera sa, a cucerit al treilea titlu mondial consecutiv luna trecută în Qatar, când Reb Bull şi-a asigurat din nou titlul în campionatul constructorilor.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă