23.5 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

FCSB, victorie fără glorie în fața unei echipe fără obiectiv

FCSB s-a impus la limită, 1 – 0, pe terenul codașei clasamentului play-off, formație fără griji dar și fără obiectiv. În echipa care a reușit să câștige Cupa României au jucat mulți jucători tineri și, în lipsa mai multor titulari de drept intrați deja în vacanță, Moruțan a primit banderola de căpitan.

Unicul gol al meciului a fost semnat în minutul 21 de Vână, șut senzațional din afara careului. Gaz Metan Mediaș a cerut un penalty în prima repriză și a reușit doar sporadic să amenințe poarta oaspeților.

“Un rezultat bun, de moral pentru noi. Am venit după finala Cupei şi cred că şi asta s-a văzut, o dispoziţie bună de joc. Avem mult de muncă. Nicio problemă, ne înhămăm la muncă pe care o putem duce la capăt. Juniorii au făcut risipă mare de efort şi s-au cam sufocat. ”, a spus la finalul meciului Toni Petrea, antrenorul FCSB.

“A fost un penalti în prima repriză. Trebuie să luptăm mai mult. Fără gol nu putem să câştigăm. Jucătorii trebuie să îşi dorească să câştige. Situaţia este neclară aici, unii jucători nu au mintea la fotbal. Sunt probleme cu conducerea, cu banii, nu ştiu dacă putem aduce alţi jucători.”, a caracterizat jocul Dusan Uhrin, tehnicianul de pe banca gazdelor.

Ultima oră
Pe aceeași temă