12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportFotbalFC U Craiova 1948 are un nou antrenor venit de la FC...

FC U Craiova 1948 are un nou antrenor venit de la FC Botoșani

Clubul de fotbal FC U Craiova 1948 l-a instalat, joi, în funcţia de antrenor principal pe Marius Croitoru, tehnician care în ultimii trei ani a condus formaţia FC Botoșani.

“Fotbal Club Universitatea 1948 şi antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile. Multă baftă, Marius”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a clubului oltean, conform agerpres.ro.

FC U CRAIOVA 1948 și-a adus antrenor de la FC BOTOȘANI, pe Marius Croitoru ce-l va înlocui pe italianul Nicolo Napoli

În vârstă de 41 de ani, Croitoru îl înlocuieşte în funcţie pe antrenorul italian Nicolo Napoli, cel care a renunţat la funcţie la finalul sezonului recent încheiat nefiind de acord cu condiţiile impuse de conducerea clubului pentru prelungirea contractului.

Pentru Marius Croitoru, FCU Craiova 1948 este a doua echipă din cariera sa de antrenor. El a condus-o pe FC Botoşani din iunie 2019 până în această vară când nu a ajuns la un acord cu finanţatorul Valeriu Iftime pentru prelungirea contractului său.

Nicolo Napoli revine pe banca unei echipe din Liga a 2-a

„FC Universitatea Craiova 1948 anunţă că Nicolo Napoli este noul antrenor principal al echipei”, informează clubul pe contul oficial de Facebook.

Napoli s-a despărţit ultima oară de formaţia olteană la 18 martie 2019, acela fiind de altfel şi ultimul său angajament ca antrenor până în acest moment. Cele cinci mandate ale tehnicianul italian la Craiova sunt: 2003-2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014 şi 2018-2019.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă