28.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Eurosport pregătește conținut exclusiv pe platformele digitale pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Odată cu Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Eurosport duce acoperirea celui mai așteptat eveniment sportiv la un nou nivel. În plus față de acoperirea TV de pe Eurosport 1, Eurosport 2 și canalele TV premium dedicate Jocurilor Olimpice, fanii sporturilor olimpice vor avea ocazia să afle orice noutate din Tokyo de pe platformele digitale Eurosport. Astfel, cele mai importante evenimente vor putea fi urmărite de oriunde, la orice ora, de pe orice device.

Astfel, cele mai importante evenimente vor putea fi urmărite de oriunde, la orice ora, de pe orice device.

Eurosport lansează emisiunea “Olympic Talks”

Joi, 22 iulie, Eurosport lansează emisiunea online „Olympic Talks”, care va pune în centrul atenției momentele de neratat de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. 

În fiecare zi până pe 8 august, Ion Alexandru, gazda emisiunii, și invitații săi vor analiza cele mai importante momente de la Tokyo 2020. Emisiunea va fi difuzată în direct pe pagina de Facebook  Eurosport la ora 9:30 și va complementa acțiunea în direct care poate fi urmărită pe platformele Eurosport pe parcursul competiției. 

„Olympic Talks” va analiza evoluția sportivilor români de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, precum și momentele de neratat ale competiției, alături de invitați speciali din lumea sportului și nu numai. Campioanele olimpice Loredana Dinu și Monica Roșu, jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, analiștii Premier League Show Lucian Sănmărtean și Gabriel Cânu, Radu Abramescu, sau fosta campioană de volei Cristiana Pîrv se vor alătura emisiunii. Ion Alexandru va avea alături în emisiune și alte personalități precum Cristian Șimonca (Blogu’ lu’ Otravă), Cristina Bazavan, Roxana Ciuhulescu sau Paul Olteanu.

Eurosport.ro și Eurosport Player aduc Jocurile Olimpice pe orice device

Fiecare probă și fiecare sportiv vor fi în direct pe Eurosport Player. Alături de transmisiunile Eurosport 1, Eurosport 2 și canalele pop-up dedicate Jocurilor Olimpice, Eurosport Player este locul în care fanii sportului vor putea urmări orice moment al oricărei probe de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Cu peste 3.500 de ore de sport în direct, fără întreruperi și fără reclame, toate momentele de neratat vor putea fi văzute pe Eurosport Player în direct și la cerere. Aplicația poate fi descărcată din Apple Store și Google Play.

Pe Eurosport.ro, echipa editorială va aduce cele mai noi, relevante și interesante știri și evenimente din Tokyo, despre Team Romania, dar și despre evoluția atleților internaționali.

Cu emisiunea „Olympic Talks”, eurosport.ro și aplicația Eurosport Player, fanii vor putea afla în timp real cele mai importante știri și noutăți de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Tot aici vor putea fi accesate formate video, analize și cele mai noi informații despre sportivi, precum și programul complet al Jocurilor Olimpice și clasamentul pe medalii.

Ultima oră
Pe aceeași temă