20.1 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

EURO 2020. Ce meciuri se dispută azi la PRO TV

Bucuria românilor, dar și a celor care au venit în țară pentru a vedea meciurile s-a simțit ieri pe străzile capitalei, acestea fiind încărcate de energie și strigăte de bucurie. Fotbalul se vede și se trăiește la PRO TV vara aceasta! 

Primul meci al zilei a fost chiar cel disputat în București și le-a adus la start pe Ucraina și Macedonia de Nord. După o primă repriză controlată de ucraineni, care au și marcat în minutele 29 și 34, prin Iarmolenko și Yaremchuk, în urma golului lui Alioski din minutul 57, macedonenii au continuat să spere. Cu toate acestea, finalul meciului i-a aparținut tot Ucrainei care a și ratat un penalty în minutul 84. În urma victoriei, Ucraina a urcat pe locul 2 în grupă și depinde de ultima etapă pentru calificare. 

Seara a continuat cu duelul dintre Danemarca și Belgia. Încă marcați de evenimentul trist din primul meci, jucătorii danezi au deschis rapid scorul în minutul 2 prin Poulsen, însă nu au reușit să țină ritmul și au pierdut cu 2-1. Hazard și De Bruyne au adus victoria Belgiei prin golurile marcate în minutele 54 și 70. Victoria este egală cu o frumoasă calificare în următoarea etapă pentru belgieni. 

Și echipa Țărilor de Jos s-a calificat în următoarea etapă, în urma victoriei cu 2-0 în fața Austriei. Depay a deschis scorul prin penalty în minutul 11 și Dumfries l-a închis în minutul 67. Austria depinde de rezultatul din următoarea etapă pentru a vedea dacă se va califica mai departe. 

Meciul disputat pe Arena Națională a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 2.7 puncte de rating și 20.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.5 puncte de rating și 18.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 16:00 – 17:51, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 2.9 puncte de audiență și 23.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.2 puncte de rating și 17.5% share.

Ultimul meci al serii a fost tot lider de audiență. Victoria Țărilor de Jos a fost pe placul românilor care au urmărit partida! Disputa a înregistrat 7.7 puncte de rating și 24.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.5 puncte de rating și 20.2% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 23:52, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.6 puncte de audiență și 27.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.4 puncte de rating și 19.4% share.

O nouă zi, noi meciuri tari!

Maratonul fotbalistic al zilei va fi deschis de meciul dintre Suedia și Slovacia, având o importantă miză pentru slovaci, care în urma unei eventuale victorii ar putea bifa calificarea în următoarea etapă. De la ora 19:00, Croația trebuie să depășească înfrângerea din prima etapă și să lupte contra Cehiei. Seara va fi încheiată de un adevărat derby: Anglia versus Scoția.

Ultima oră
Pe aceeași temă