12.2 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Eugen Neagoe: Vrem toate punctele cu FSCB

”Au trecut 13 etape şi nu am acumulat foarte multe puncte. Ne dorim însă, şi trebuie să realizăm acest lucru, ca în retur să acumulăm mai multe puncte. Avem o echipă cu jucători buni, valoroşi, cu experienţă, locul din clasament nu reflectă realitatea, dar până la urmă rezultatele contează. Întâlnim una dintre echipele bune ale campionatului, ne dorim să câştigăm acest joc şi vom face tot ce depinde de noi să şi reuşim. Chiar dacă FCSB are în componenţa lotului fotbalişti de valoare, unii făcând parte şi din echipa naţională, eu sunt convins că elevii mei se vor ridica la nivelul celor de la FCSB şi sunt hotărâţi să câştige”, a afirmat Neagoe.

El a menţionat că Hermannstadt nu se confruntă cu probleme deosebite de lot, iar obiectivul echipei este obţinerea celor 3 puncte puse în joc.

”Şi noi şi ei vom avea câte 11 jucători pe teren, nu avem de ce să ne speriem. Îmi pare rău că nu jucăm pe stadionul din Sibiu, cred că toate cele 5.000 locuri ar fi fost ocupate. Aş vrea ca şi la Târgu Mureş să fie stadionul plin, suporterii să fie alături de noi, şi să fie convinşi că nu doar acest joc vrem să-l câştigăm, dar şi toate celelalte. Jucăm pentru suporteri, Hermannstadt este o echipă iubită, fotbalul fără suporteri este urât”, a punctat tehnicianul.

La rândul său, fundaşul Sorin Buşu precizat că formaţia s-a pregătit foarte bine pentru această confruntare care ”va fi una dificilă”.

”Va fi o partidă dificilă dar am pregătit-o foarte bine. Ne cunoaştem adversarul, FCSB este o echipă bună, însă sper să luăm toate cele 3 puncte”, a spus Buşu.

În clasament, FCSB ocupă locul 8, cu 18 puncte, iar AFC Hermannstadt este pe poziţia a 12-a cu 12 puncte.

Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş.

Ultima oră
Pe aceeași temă