5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportEmma Răducanu și Daniil Medvedev se felicită reciproc după câștigarea US Open...

Emma Răducanu și Daniil Medvedev se felicită reciproc după câștigarea US Open 2021

Ultimul turneu de tenis de Grand Slam al anului, US Open 2021, a dat doi campioni care au câștigat în premieră competiția newyorkeză. Ei au luat și un titlu de mare premiu în carieră. Noii campioni nu au ratat ocazia de a-și transmite mesaje reciproce de admirație.

Daniil Medvedev, jucătorul de tenis rus, a câștigat primul său Grand Slam la US Open, după ce l-a învins în finală pe numărul 1 mondial, Novak Djokovic. Se întâmpla la doar o zi după ce noua stea a tenisului mondial feminin, Emma Răducanu, obținuse un rezultat istoric la Flushing Meadows, câștigând titlul la turneul american, după ce venise din calificări.

Medvedev și-a manifestat public admirația pentru rezultatul obținut de britanica cu origini româno-chineze într-o postare pe Twitter, în care a scris: „Imaginați-vă că aveți 18 ani, participați abia la al 4-lea turneu în circuitul profesionist, ați câștigat doar 25K din tenis, iar acum deveniți campion la US Open! Incredibil! Bravo Emma Răducanu!”

Emma Răducanu nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis și ea felicitări rusului, în timpul participării sale la una din cele mai prestigioase emisiuni TV din Statele Unite, „Good Morning America”, la postul de televiziune ABC.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă