17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportElena Udrea, prezentată drept o persoană "very beautiful" la Şcoala de vară...

Elena Udrea, prezentată drept o persoană “very beautiful” la Şcoala de vară a tinerilor PDL

Liderul de tineret al PDL, Răzvan Mustea, a prezentat-o pe vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, joi, la Şcoala de vară a tinerilor PDL, drept o persoană “very beautiful”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În momentul în care i-a dat cuvântul la deschiderea Şcolii de vară, Răzvan Mustea a spus despre Udrea că este o persoană “very beautiful”.

În replică, Udrea i-a felicitat pe tinerii democrat-liberali pentru modul în care au organizat acest eveniment şi le-a spus că sloganul ales de ei, Smart&Right, este unul potrivit.

“La aşa introducere, ce pot să spun, se potriveşte sloganul pe care l-aţi ales. Mă gândeam de ce a ieşit aşa bine: nu s-a implicat niciun senior, probabil de aceea. Felicitări”, a afirmat Udrea, în aplauzele celor prezenţi.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, joi, la Eforie, la Şcoala de vară a PDL, că în 2004 se stătea la cozi pentru a-l vota pe Traian Băsescu, iar acum PDL a ajuns să se lupte cu PSD “pentru un electorat de 20-25% care vine la vot”, spunând că electoratul PDL din 2004-2008 trebuie adus înapoi

Ea a susţinut că cine va reuşi să scoată tinerii la vot va câştiga alegerile din 2012 şi 2014.

“Cine va reuşi să scoată tinerii la vot câştigă alegerile în 2012 şi 2014. În decembrie 2004 se stătea la cozi pentru a-l vota pe Traian Băsescu, erau zile în care tinerii îşi dădeau votul pentru ceea ce urma să se întâmple cu ţara lor. Cred că-i putem aduce alături de noi, avem această datorie. (…) Am ajuns să ne luptăm cu PSD pentru un electorat de 20-25% care vine la vot. Unde este electoratul PDL din 2004-2008? Trebuie să-l aducem înapoi”, a mai spus vicepreşedintele PDL.

Ea a precizat că tinerii doresc locuri de muncă, locuinţe şi posibilitatea de a avea un viitor în România şi crede că aceste lucruri se pot rezolva într-un viitor apropiat. De asemenea, Udrea a spus că au fost realizate lucruri în guvernarea PDL care nu au mai fost făcute în ultimii 20 de ani.

Cele mai citite

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă