15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportElena Udrea: PDL trebuie să organizeze o Convenţie Naţională pentru a opri...

Elena Udrea: PDL trebuie să organizeze o Convenţie Naţională pentru a opri fierberea din partid

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că fierberea din interiorul partidului pe care-l reprezintă poate fi stopată printr-o Convenţie Naţională, lucru dorit de unii membri şi ignorat de alţii, potrivit b1.ro.

“Există foarte mare aşteptare de modul în care PDL se va decide să facă în mod real opoziţie. Nu cred că este momentul pentru lupte interne, însă există o foarte mare aşteptare pentru Convenţia care urmează să se organizeze. Cei care îşi doresc această Convenţie mai repede au ca argument că în două săptămâni de la alegerile locale s-a făcut Convenţie şi echipa lui Boc şi-a depus mandatul”, a spus Udrea.

Aceasta a adăugat că oamenii din PDL au nevoie de o echipă care să-şi stabilească un obiectiv şi care să aleagă un nou drum de urmat pentru partid.

“Nu există deja un curent care să spună trebuie schimbat Vasile Blaga. Sunt oameni cărora le pasă de partid. Sunt oameni care nu neapărat vor o funcţie de conducere, ci o deschidere a partidului, să vadă că există o dorinţă de a trasa un drum pentru PDL, că sunt conduşi de o echipă care şi-a fixat un obiectiv. Foarte mulţi de la baza partidului se demobilizează pentru că nu ştiu ce urmează”, este de părere Udrea.

Deputatul PDL a încheiat arătând că Vasile Blaga poate rămâne în fruntea partidului şi după Convenţia Naţională, precizând că ea nu intenţionează să candideze pentru această funcţie.

“Nu, nu candidez la preşedinţia partidului. Dacă vrem să oprim această fierbere, există dorinţa de a se ţine Convenţia şi de a avea posibilitatea de a opta pentru o echipă, poate fi tot a domnului Blaga, nu trebuie neapărat schimbat Blaga”, a conchis Elena Udrea.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă