13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportElena Udrea îşi apără brand-ul de ţară

Elena Udrea îşi apără brand-ul de ţară

Elena Udrea apără brandul de ţară, pe care l-a ales când era ministrul Turismului, printr-o postare pe Facebook, potrivit digi24.ro.

Reacţia sa vine după ce actualul ministru al MDTR, Maria Grapini, a declarat că va decide, în urma unei analize, dacă va schimba sau nu brand-ul de ţară.„Aflu acum că, în 2013, culoarea anului este verde. Unele dintre argumentele acestei alegeri se referă şi la trendul actual al destinaţiilor de vacanţă. Încă o dată, alegerea brandului turistic al României se dovedeşte inspirată”, a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Pornind de la ideea că verdele este culoarea anului, Udrea aduce argumente că brandul de ţară, pe care l-a ales în 2010, va atrage turişti din toată lumea, numai că „nu înseamnă că cineva ne bagă şi în traistă”, a adăugat democrat-liberala.

„Considerat la lansare unul dintre cele mai reuşite branduri la nivel internaţional, primul care sugerează o destinaţie de turism ecologic, premiat ca atare de câteva ori, România vorbeşte despre pădurile din Carpaţi, despre pădurile neatinse. Un brand verde, la modă, care ar trebui să atragă turişti din toată lumea către România. Numai că, dacă am fost binecuvantaţi cu această ţara, nu înseamnă că cineva ne bagă şi în traistă”, conchide Elena Udrea.

Postarea acesteia vine la câteva zile după ce actulul ministru al Turismului, Maria Grapini, a declarat că va solicita realizarea unei analize pentru a vedea impactul şi rezultatele brandului de ţară, luând în considerare schimbarea frunzei.

„Nu mi-am propus să schimb ceva fara o analiza prealabila. Am preluat portofoliul turismului, vom face o analiză pentru a vedea ce s-a facut, ce impact şi ce rezultate au avut măsurile luate si apoi vom decide ce va fi continuat şi ce va fi schimbat pentru a îmbunătăti situatia turismului românesc. Nu plec de la premisa că brandul trebuie înlocuit, dar dacă analiza va arăta că nu şi-a atins scopul, înseamnă că s-a greşit ceva şi atunci vom face rebranding”, a declarat Grapini, potrivit site-ului Ministerului Economiei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă