14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportElena Udrea: Dan Voiculescu este foarte interesat de POSDRU pentru că multe...

Elena Udrea: Dan Voiculescu este foarte interesat de POSDRU pentru că multe din ONG-urle lui accesează fonduri

Preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a acuzat, luni seara, guvernul de incapacitate de a continua proiectele existente, potrivit b1.ro.

Fostul ministru a acuzat Guvernul că nu poate finaliza nici proiectele din fonduri europene, şi nici măcar proiectele din bugetul de stat, ea precizând că MDRT avea cea mai bună absorpţie de fonduri europene.

“POSDRU este un program unde este foarte interesat domnul Dan Voiculescu. Foarte multe ONG-uri ale domnului Voiculescu accesează fonduri europene de la POSDRU. Este programul cu cele mai mari probleme în absopţie” a precizat Elena Udrea.

În acest context, Elena Udrea a criticat dezinteresul actualei guvernări.

“Cred că nici măcar nu sunt interesaţi până în noiembrie. Dau mesaje populiste şi promit că totul va fi bine după 1 ianurie 2013. În acest Guvern nimeni nu ştie ce are de făcut. Nu ies să explice populaţiei ce fac acolo. Nu se mai întâmplă nimic” a mai spus preşedintele PDL Bucureşti.

Cele mai citite

Cotnari, partener oficial de vin al Galei Premiilor Gopo 202

Cotnari, una dintre cele mai prestigioase crame din România, anunță că va fi partener oficial de vin al celei de-a 18-a ediții a Galei...
Ultima oră
Pe aceeași temă