12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportElena Udrea a dus zeci de ambasadori străini în excursie în Transilvania

Elena Udrea a dus zeci de ambasadori străini în excursie în Transilvania

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a organizat o excursie în Transilvania pentru aproape 40 de ambasadori străini în România, ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic, scrie ministrul de resort Elena Udrea, sâmbătă, pe blogul personal, informează NewsIn.

“Departe de tumultul de la Bucureşti, m-am întâlnit la Sibiu cu aproape 40 de ambasadori străini în România. Aceştia au pornit într-o excursie organizată de MDRT ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic. Pentru ambasadori, o călătorie iniţiatică într-una dintre cele mai frumoase ţări din Europa”, scrie Elena Udrea.

Potrivit ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, toţi cei care au mers pe Transfăgărăşan i-au spus că acesta poate să devină una dintre cele mai cunoscute şosele transalpine din Europa.

“Cineva îmi spunea chiar că în Turul Franţei nu vezi asemenea peisaje precum cele oferite de Transfăgărăşan”, adaugă Udrea.

Ministrul precizează că ambasadorii au mers sâmbătă de dimineaţă la muzeul Astra din Sibiu.

În finalul postării sale, Udrea îşi îndeamnă cititorii “să dea o fugă până la munte”, pe Transfăgărăşan, pentru “a se întoarce cu bateriile încărcate”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă