17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportElena Băsescu va candida pentru un nou mandat de europarlamentar chiar şi...

Elena Băsescu va candida pentru un nou mandat de europarlamentar chiar şi “fără susţinerea PDL”

Europarlamentarul Elena Băsescu, a anunţat, duminică, că va candida anul viitor la alegerile europarlamentare, indiferent dacă va avea sau nu susţinerea Partidului Democrat Liberal, spunând că a candidat în aceleaşi condiţii şi în 2009.

”Eu nu am fost susţinută de PDL nici în 2009 să candidez pentru un mandat de europarlamentar. Asta nu m-a împiedicat şi nu mă va împiedica nici acum să candidez. Voi candida cu siguranţă”, a declarat mezina preşedintelui Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Elena Băsescu: Romii sunt abuzaţi

Întrebată dacă se aşteaptă la susţinerea PDL-ului, după alegerea noii conduceri a partidului, Elena Băsescu a spus: ”Indiferent dacă mă vor susţine sau nu, eu voi candida pentru că eu consider că mi-am făcut mult mai bine datoria decât cei care au stat confortabil pe liste în 2009”.

Întrebată despre când îşi va începe campania electorală, Elena Băsescu a spus că este vorba de luna ianuarie a anului viitor, probabil la patru luni după ce va naşte.

”Sunt foarte multe mămici care îşi continuă şi cariera. Şi eu voi încerca să fac acest lucru”, a explicat europarlamentarul.

Citeşte şi Elena Băsescu, despre sarcină: Mă simt bine

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă