27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportElena Basescu: Nu am vanatai, ci doar cearcane adanci, din cauza oboselii

Elena Basescu: Nu am vanatai, ci doar cearcane adanci, din cauza oboselii

Candidatul independent la europarlamentare Elena Basescu a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in urma campaniei electorale intense pe care o face in toata tara, are cearcane foarte adanci, care nu se mai acopera nici cu machiaj, din cauza oboselii acumulate.

Jurnalistii aradeni au observat, sambata, ca Elena Basescu avea o vanataie sub ochiul drept si au intrebat-o care este cauza. Elena Basescu a raspuns ca are vanataia de la oboseala acumulata la ultimele actiuni electorale. O ziarista i-a replicat ca de la oboseala nu se fac vanatai, insa candidata independent la euroalegeri a ras doar, fara sa dea alt raspuns.

"Inca din momentul in care am demisionat din PDL, pentru a candida independenta , m-am implicat cat am putut de mult, au fost nopti nedormite, am alergat in toata tara, am fost foarte implicata in procesul de strangere de semnaturi si apoi au urmat pregatirile pentru campania electorala. Toate acestea m-au epuizat, dar doar ca aspect, mai e mult mult pana la finalul campaniei si probabil ca pana la sfarsitul ei voi arata mai rau, pentru ca asa este in campanie, dureaza numai o luna de zile si merita aceste efort", a spus, pentru Mediafax, fiica presedintelui.

"Daca voi avea ocazia sa dorm mai mult dupa campanie, o sa se rezolve, dar nu asta ma intereseaza acum. Si o sa arat si mai rau, ca mai sunt doua saptamani de campanie", a mai comentat mezina presedintelui.

Elena Basescu s-a referit si la campania electorala pe care a facut-o pana in prezent in mai multe regiuni ale tarii, aratand ca este foarte implicata si vrea sa se ocupe de toate.

"Pentru faptul ca sunt candidat independent si nu am vizibilitatea pe care o au partidele si resursele pentru a-mi organiza evenimentele, alerg prin toata tara, ma lipesc la evenimentele organizate de diferite primarii, la sarbatori, la zilele orasului, la finala unui meci de baschet. Pur si simplu unde consider eu ca o sa gasesc acolo nu vizibilitatea, ci oameni", a mai declarat fiica presedintelui Basescu.

Elena Basescu a mentionat ca tinta ei este sa isi faca campania in cat mai multe orase din tara: "Nu e ambitie, dar sunt constienta ca trebuie sa alerg prin toata tara, si asta inseamna nopti nedormite, prin microbuz, dorm foarte putin, am griji".

Fiica presedintelui a respins informatiile potrivit carora a avut mai multe evenimente anulate in campanie.

"In niciun caz nu am avut evenimente anulate. S-au dat propuneri de program. Normal ca am anulat o vizita la mall, daca am considerat ca nu imi foloseste foarte mult. Am preferat ca, decat sa fac o plimbare la mall, sa ma duc la o emisiune TV, la un post local. Nu au fost evenimente anulate si nu am anulat evenimente care au fost date catre presa ca sigure", a mai spus Elena Basescu.
 

Cele mai citite

Cod galben de furtuni, pentru 24 de județe și Capitală. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în cursul acestei zile în 24 de...

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...
Ultima oră
Pe aceeași temă