16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportEchipele din Tour de France vor fi excluse dacă minim doi membri...

Echipele din Tour de France vor fi excluse dacă minim doi membri vor fi testați Covid pozitiv

Uniunea Internațională pentru Ciclism (UCI) a propus vineri inițial ca o astfel de excludere din cursă să se aplice doar piloților, adăugând că decizia a fost luată de o unitate guvernamentală franceză care supraveghează criza coronavirusului.
Anunțul vine în ziua de deschidere a competiției cu 21 de etape în jurul Franței și întărește sentimentul de eșec al acestei ediții, echipajele înscrise în Turul Franței confruntându-se cu un număr pozitiv de teste PCR în creștere în fiecare zi petrecută în franța.
Primul ministru francez, Jean Castex, a reclasificat joi orașul de plecare în Tour de France, Nice, ca zonă roșie Covid-19.
Acest lucru a fost anticipat, au spus organizatorii, în timp ce se luptau pentru a prezența fanilor în zonele de plecare și sosire, precum la spectacolele și paradele de dinaintea cursei.
Concurentul belgian Lotto a raportat două cazuri joi, dar mecanicii echipei în cauză au fost deja înlocuiți și echipa va pleca de la Nisa sâmbătă după-amiază cu restul plutonului.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Jaqueline Cristian, la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roma

Jaqueline Cristian este la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al Mastersului de la Roma, după ce a învins-o în prima rundă...
Ultima oră
Pe aceeași temă