12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportDupă Pione Sisto, un alt jucător de la Celta Vigo sfidează pandemia

După Pione Sisto, un alt jucător de la Celta Vigo sfidează pandemia

Publicaţia precizează că Smolov a cerut permisiunea clubului pentru a pleca în Rusia, din motive personale, dar aceasta nu i-a fost acordată, deoarece LaLiga nu a autorizat cererea.

Smolov (30 ani) a informat clubul în legătură cu deplasarea sa şi a precizat că va reveni în Spania imediat ce problema sa personală va fi rezolvată.

ProSportsManagement, care reprezintă interesele jucătorului, a precizat că Smolov a avut acordul clubului galician de a pleca în Rusia şi doar dacă va întârzia să revină în Spania va fi amendat.

Fotbalistul danez Pione Sisto a părăsit Spania luna trecută în timpul perioadei de izolare şi a reveni în ţara natală. Presa spaniolă a relatat că Sisto nu a anunţat clubul în legătură cu plecarea sa decât după ce a părăsit ţara.

Spania a intrat în a patra săptămână de stare de urgenţă, care prevede izolarea socială, măsură care a fost prelungită până pe 26 aprilie din cauza pandemiei de coronavirus, care a ucis peste 12.000 de persoane în această ţară.

Cele mai citite

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă