18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportDragnea, despre afirmaţiile lui Lăzăroiu privitoare la Ponta: O golănie

Dragnea, despre afirmaţiile lui Lăzăroiu privitoare la Ponta: O golănie

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că afirmaţia lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia Victor Ponta a devenit preşedinte al PSD ajutat de PDL este o “golănie”, relateaza NewsIn.

“Este o golănie ce a spus dl Lăzăroiu, e o jignire pentru cei 1700 de delegaţi să spună că ăia au fost acolo plătiţi sau influenţaţi de PDL…Este o golănie, dincolo de faptul că este o minciună, să mai arunce aşa un balon răsuflat pe piaţă….(…) E o afirmaţie jenantă”, a spus Dragnea la Realitatea TV.

“Dacă dl Lăzăroiu spune că PD se roagă în fiecare zi, zi sau noapte, ca Victor Ponta să rămână preşedintele PSD înseamnă că sigur au o rugăminte care li se îndeplineşte”, a mai comentat liderul PSD.

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat că Victor Ponta a ajuns preşedinte al PSD cu ajutorul unor filiale PDL, deoarece era “mai convenabil” pentru democrat-liberali decât Mircea Geoană, şi a opinat că pedeliştii trebuie să se roage la Dumnezeu să rămână Victor Ponta şef al PSD.

Prezent într-o emisiune RTV, Lăzăroiu a fost întrebat cum comentează declaraţia lui Ponta că la consultări la Cotroceni Băsescu “îşi căuta sticla pe jos”. “Nu vreau să-l atac pe Victor Ponta pentru că Victor Ponta este un asset pentru PDL. După părerea mea, toţi membrii PDL trebuie să se roage la Dumnezeu în fiecare noapte să rămână Victor Ponta preşedinte al PSD până în 2012. Mi-e teamă că or să-l schimbe. Realmente este un prieten al PDL dl Ponta şi n-aş vrea să-l atac. De altfel, a ajuns preşedinte al PSD şi cu sprijinul PDL”, a răspuns el.

Lui Lăzăroiu i s-a cerut imediat clarificări cum a putut fi Ponta sprijinit de PDL să ajungă şef al PSD. “Ştie dl Ponta. A avut şi sprijinul PDL, nu putea să-l bată pe dl. Geoană”. Întrebat ironic de un invitat dacă “pedeliştii au votat la congresul PSD”, Lăzăroiu a replicat: “Nu, că nu se întâmplă… Există posibilitatea să sprijini un candidat”.

Mai târziu, Lăzăroiu a fost chestionat din nou dacă Traian Băsescu l-a sprijinit să câştige preşedinţia PSD. “PDL l-a sprijinit. Filiale ale PDL. Pentru că e mai convenabil, e mai bun decât Geoană. Întrebaţi în teritoriu, ei ştiu cum se fac astea, cum poţi să intervii să influenţezi rezultatele într-un alt partid. Să zicem că dl Ponta nici n-o fi ştiut de sprijinul ăsta, dar l-a primit”, a adăugat el. Unul dintre invitaţi a vrut să ştie de unde deţine Lăzăroiu asemenea informaţii. “Mă cunosc cu mulţi oameni. Şi de la PSD, şi de la PNL şi de la PDL”. De asemenea, la întrebarea dacă informaţiile le are de la PDL sau de la PSD, Lăzăroiu a răspuns: “Şi de colo şi de colo. Sunt confirmate şi de o parte şi de alta”.

Cele mai citite

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă