15 C
București
joi, 11 aprilie 2024
AcasăSportDjokovic va avea propriul documentar. Când se va lansa

Djokovic va avea propriul documentar. Când se va lansa

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a anunțat că va filma un documentar despre doborâtrea recordului pentru cele mai multe săptămâni în care a fost lider mondial. Djokovic și-ar dori că acesta să fie chiar un film sau o serie de documentare. Anunțul a fost făcut în timpul ediției din acest an a Australian Open.

Documentarul era inițial stabilit să fie lansat în cursul lunii august, înainte de US Open, dar acum se pare că documentarul va avea o mai mare amploare, lucru de care Djokovic este foarte bucuros.

Într-o discuție cu jurnaliștii sârbi după victoria sa din turul al patrulea, în fața lui Jenson Brooksby, Djokovic a declarat, citat de tennismajors.com, că data de lansare va fi mai târziu decât era prevăzut inițial.

“Au existat unele schimbări între timp, deoarece am vrut să filmăm mai multe materiale”, a spus el. “În acest moment, planul este ca documentarul să vadă lumina zilei spre sfârșitul acestui an sau în primele două luni ale anului 2022. Înregistrăm materiale și aici, în New York. Apoi trebuie să le montăm și să decidem dacă va fi un film sau o docuserie. Vom lua această decizie în echipă”.

El a subliniat faptul că este foarte încântat de întregul proiect: “Este vorba despre cariera și viața mea, despre unele dintre lucrurile mele intime și private”, a spus el. “Toate persoanele care îmi sunt cele mai apropiate au dat interviuri în care au vorbit despre mine. Simt că va fi foarte interesant și sper că oamenilor le va plăcea. De asemenea, pentru cei care nu mă cunosc, va fi o șansă de a mă cunoaște mai bine în afara terenului.”

În sferturile de finală de la US Open, Djokovic îl va înfrunta miercuri noaptea pe Matteo Berrettini pentru rămânerea în cursa pentru al 21-lea Grand Slam, care l-ar face să-i depășească pe Nadal și Federer în acest clasament, dar ar câștiga și Marele Slam format din cele 4 turnee de Grand Slam de anul acesta.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Parlamentul European votează Pactul pentru Migraţie

Parlamentul European votează Pactul pentru Migraţie, o legislaţie prin care se încearcă gestionarea mai bună a fenomenului prin limitarea problemelor chiar în momentul în...

Românii pun din ce în ce mai mulți bani “pe dreapta”. Numărul depozitelor a crescut cu 800.000 în ultimii trei ani

Anul trecut, românii au ales să își păstreze economiile în bănci, generând un nivel semnificativ de depozite. Motivația din spatele acestei alegeri poate fi...

Starea de urgență, prelungită cu șase luni în Ungaria

Parlamentul ungar a votat miercuri prelungirea stării de urgență cu șase luni, ca răspuns la conflictele din Ucraina. Ungaria se află sub starea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă